Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2007

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ!!! (Να'μαστε κι εμείς!)


Μετά από ατελείωτες περιηγήσεις στο διαδίκτυο, ύστερα από αμέτρητες επισκέψεις σε ιστοσελίδες, blogs, forums κτλ ποικίλης θεματολογίας, αποφάσισα να δημιουργήσω το προσωπικό μου διαδικτυακό σπίτι!

Στον χώρο αυτό θα καταθέτω σχόλια, απόψεις, εκτιμήσεις, στοιχεία, προτάσεις κτλ πάνω στα θέματα που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον εδώ και μερικά χρόνια, όταν άρχισα να ανακαλύπτω και να εισχωρώ σε βάθος σε ένα από τα μεγαλύτερα "θαύματα" της σύγχρονης εποχής που φυσικά δεν είναι άλλο από το internet και τις διάφορες εκφάνσεις του.

Επίσης θα αναλύονται και θέματα ποικίλης "ύλης" που δεν συνδέονται απαραίτητα με τη γνωριμία μου με το διαδίκτυο, αλλά σίγουρα βρίσκουν διόδους έκφρασης και σ'αυτό . Τουτεστιν...αναμνήσεις από το παρελθόν, αθλητικά, κοινωνικά, κινηματογράφος, επιστήμες και οτιδήποτε μου προκαλεί εντύπωση γενικότερα. Γενικά θα διαπιστώσετε πως ό,τι θυμάμαι χαίρομαι! Μην ψάχνετε να βρείτε κάποιο αυστηρό προγραμματισμό ή κάποια δεδομένη ρότα στις δημοσιεύσεις!

Το blog οφείλει το όνομά του στο "πνευματικό" μου παιδί, που δεν είναι άλλο από το μνημειώδες, κορυφαίο, αξεπέραστο και ανεπανάληπτο ηλεκτρονικό "έντυπο" που εκδίδω, το ΑΚΛΑΥΤΟΝ(αν δεν παινέψεις τα δημιουργήματά σου...χεχε...). Περισσότερες εξηγήσεις να αναμένετε κάποια άλλη στιγμή...(αν και αρκετοί από αυτούς που με ξέρουν καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται...χεχε....) .Eφόσον ο χρόνος το επιτρέπει θα ανανεώνεται και το περιοδικό με νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα που ξεκινούν από αρχαιοελληνικά UFO και τις προφητείες περί Πούτιν και ξανθού γένους, και φτάνουν μέχρι τις απόκρυφες μεταφυσικές ιδιότητες του Μαραντόνα και τα χανεμπού του Τζεγκίς Χαν! Οπως καταλαβαίνετε θα υπάρξει πολύ ψωμί!

Εννοείται οι αναρτήσεις και πολλοί σχολιασμοί θα χαρακτηρίζονται από χιούμορ, σαρκασμό, και "ριπές" που "τσακίζουν" κόκκαλα (όχι παίζουμε!). Οι ξενέρωτοι και κρυόκωλοι ενδεχομένως να απογοητευτούν. Οι ανοιχτόμυαλοι και έχοντες αίσθηση του χιούμορ θα την καταβρούν! Η γλώσσα που θα χρησιμοποιείται θα είναι απλή και κατανοητή ώστε να καταλαβαινόμαστε. Οχι ότι έχω και πολύ διαθέσιμο χρόνο αλλά θα προσπαθώ να ανανεώνω όσο πιο συχνά μπορώ το περιεχόμενο του ιστολογίου. Καλοδεχούμενα θα είναι και τα σχόλιά σας....


Καλώς σας βρήκα



10 σχόλια:

lalistatos είπε...

καλή δύναμη και σε εσένα...
προσωπικά παρακολουθούσα το περιοδικό που ανέβαζες στο φόρουμ του esoterica.gr χωρίς να συμφωνώ πάντα μαζί σου, το ότι έχεις χιούμορ όμως είναι το στοιχείο που το έκανε να ξεχωρίζει.
τώρα που έχεις δικό σου χώρο όμως θα μπορώ ελεύθερα και εγώ να σου κάνω κριτική χωρίς ενδοιασμούς...
με χιούμορ πάντα...
καλή δύναμη στο blog σου και καλή επιτυχία!

Agnostic είπε...

Καλώς ήρθες και ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Φυσικά οποιαδήποτε σχόλια είναι ευπρόσδεκτα καθώς και κριτικές. Άλλωστε αν συμφωνούσαμε σε όλα οι συζητήσεις θα ήταν μάλλον σε αρκετές περιπτώσεις βαρετές.

Stratos είπε...

Πω πω, νόμιζα ότι δεν θα τελείωνες ποτέ.

Agnostic είπε...

χεχε...κουφαλίτσα...

stella είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
stella είπε...

Χαχα, πολύ καλό agnostic!!!

Έχεις κόλλημα με τους Ινδοευρωπαίους, έτσι;;;

Καλή συνέχεια...!!!

Agnostic είπε...

Είναι ενδιαφέρον και πολυδιάστατο θέμα που σε ταξιδεύει πολύ πίσω από την ιστορία. Επιπλέον μου αρέσει επειδή την σπάει στους γραφικους ελληνοκεντρικους ή τους ελλαδέμπορες της ΤV!

Ευχαριστώ για τις συμμετοχές σας.

johnniebegood είπε...

αδελφε, το μπλογκακι σου ειναι στοιχειωμενο!
καπου σου εγραψα πριν μερες, αλλά δεν το βρισκω.
να το πας στης Δρουζα!!!


σου ξαναλεω καλη επιτυχια και χαιρομαι που ανοιξες το περιοδικο για εγκυρη και εγκριτη ενημερωση!

Agnostic είπε...

Καλώς τον johnnie!!! Χαίρομαι που σε βλέπω κι από δω my friend.

Για το ποστ που λες ούτε εγώ μπορώ να το βρω. Μπορεί να το απήγαγαν τίποτα ΕΛ ή υποχθόνιοι καλικατζαρέοι!! Νομίζω ότι η βοήθεια της Δρούζα ή και του Χάρδα θα ήταν εκτιμητέα!

Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και καλή δύναμη.

Εν ευθετω χρόνω θα ετοιμαστεί και σπέσιαλ τεύχος "Christmass edition".....(αν βρούμε λεφτά να πληρώσουμε το ρεύμα βέβαια στα γραφεία του περιοδικού)...

Φοινικιστής είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.