Τρίτη, Μαΐου 27, 2008

Πρωτο-Αυστρονήσιοι: Το Μεγάλο Ψέμα!!!


Είναι εδώ και πολλά χρόνια γνωστό ότι τα επιστημονικά κατεστημένα, παρακινούμενα πολλές φορές από προσωπικά και μικροπολιτικά συμφέροντα προβάλλουν και υποστηρίζουν θεωρίες με μοναδικό σκοπό να υποβαθμίσουν την ιστορία, την γλώσσα και τον πολιτισμό διαφόρων λαών στα πλαίσια του μπλέντερ της παγκοσμιοποίησης που προωθείται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η "Αυστρονησιακή Θεωρία", ακολουθώντας τα χνάρια της Ινδοευρωπαϊκής θεωρίας που κατασκευάστηκε για να μειώσει την προσφορά και την παλαιότητα του ελληνικού πολιτισμού, είναι μια από αυτές που με δόλιες μεθόδους στοχεύει στην εν λόγω ισοπέδωση και δυστυσχώς έχει διεισδύσει στα σχολεία, στα Πανεπιστήμια, στις βιβλιοθήκες και αλλού διαδίδοντας στα παιδιά μας τρισάθλια, σκανδαλώδη και απαράδεκτα ψεύδη, με βασικό στόχο την απόδειξη της δήθεν ασυνέχειας στους πολιτισμούς των Μαορί, των Χαβανέζων, των Μαδαγασκάριων, των Ινδονήσιων, των Πολυνήσιων και άλλων σχετικών λαών επιβάλλοντας την άποψη ότι όλοι αυτοί οι λαοί των νησιών του Ινδικού και του Ειρηνικού Ωκεανού δεν ήσαν αυτόχθονες - δεν φύτρωσαν δηλαδή από τις πέτρες των νησιών τους - αλλά ήσαν επήλυδες πριν μερικές χιλιάδες χρόνια στα μέρη τους υπερισχύοντας των αυτόχθονων πληθυσμών όπου αυτοί υπήρχαν (π.χ. Λεμούριοι, Χόμπιτ κτλ). Τα δόλια κίνητρα των "Αυστρονησιαστών" γλωσσολόγων παρείχαν και συνεχίζουν να παρέχουν στους Ευρωπαίους αποικιοκράτες την ιδανική νομιμοποίηση και το τέλειο άλλοθι για την βίαιη επέκτασή τους στις χώρες των ιθαγενών. Το ΑΚΛΑΥΤΟΝ με συνεχή δυναμική παρουσία σε θέματα που θίγουν την αξιοπρέπεια και την ιστορία των λαών, παρουσιάζει μία περιεκτική ανάλυση της σαθρής "Αυστρονησιακής Θεωρίας" με πλήθος επιχειρημάτων από τους τομείς της ιστορίας, της μυθολογίας, της ανθρωπολογίας, της γλωσσολογίας και άλλων επιστημών σε μια ειλικρινή προσπάθεια διαλεύκανσης της αλήθειας και απομυθοποίησης της απάτης που επιβάλλεται προκλητικά από το Πανεπιστημιακό κατεστημένο και τα σκοτεινά κέντρα της Δύσης. Ας εξετάσουμε λοιπόν αναλυτικά την κατάσταση...

Το 1934 ο Γερμανός γλωσσολόγος-μελετητής Otto Dempwolff
παρατήρησε μερικές ομοιότητες στις γλώσσες της Ινδονησίας, της Πολυνησίας και της Μαδαγασκάρης.

Από τότε, μερικοί ακόμα γλωσσολόγοι υιοθέτησαν την άποψη ότι οι πρόγονοι των λαών της Ινδονησίας, της Νεας Ζηλανδίας, της Χαβάης, της Μαδαγασκάρης και της νήσου του Πάσχα προήλθαν από έναν λαό που ζούσε πριν 3000-4000 χρόνια στην Ταϊβάν και εξαπλώθηκε κατά μήκος του Ειρηνικού και του Ινδικού ωκεανού στις περιοχές που οι "Αυστρονησιαστες" γλωσσολόγοι εντοπίζουν τις Αυστρονησιακές γλώσσες. Η λεγόμενη "Αυστρονησιακή θεωρία" καθιερώθηκε εσφαλμένα ως δόγμα στην κοινότητα των επιστημόνων και διδάσκεται στα σχολεία παρά τις εμφανείς αντιφάσεις που την διακρίνουν.

Ωστόσο, πλήθος ανατρεπτικών στοιχείων βροντοφωνάζει για τις παρανοήσεις, τα σφάλματα και τις διάτρητες θεωρίες των Αυστρονησιαστών.

1) Κανένας αρχαίος λαός δεν αναφέρει τους Πρωτο-Αυστρονήσιους. Ενας τόσο σπουδαίος λαός που μετέδοσε τη γλώσσα του σε τόσα μέρη δεν θα πέρναγε απαρατήρητος από γειτονικούς τουλάχιστον λαούς με πλούσια γραπτή παράδοση όπως οι Κινέζοι για παράδειγμα. Είναι δηλαδή φιλολογικώς ανύπαρκτοι.

2) Δεν υπάρχει κανένα αρχαιολογικό εύρημα(τεχνουργήματα, όπλα, αγάλματα, σπίτια, ναοί κτλ) που να πιστοποιεί την ύπαρξη αυτού του υποθετικού λαού των Πρωτο-Αυστρονησιων. Είναι επομένως και αρχαιολογικώς ανύπαρκτοι.

3) Κανένας ιστορικός ή γεωγράφος δεν αναφέρει τη χώρα των Πρωτο-Αυστρονήσιων. Είναι δηλαδή και ιστορικώς/γεωγραφικώς ανύπαρκτοι.

4) Δεν υπάρχουν απεικονίσεις των Πρωτο-Αυστρονήσιων. Ολοι οι αρχαίοι λαοί συνήθιζαν να αναπαριστούν τους εαυτούς τους σε τοιχογραφίες, σε σκαλίσματα στους βράχους, σε ξυλογραφίες, στα αγγεία τους, σε τεφροδόχους κτλ. Συνεπώς είναι και εικαστικώς/καλλιτεχνικώς ανύπαρκτοι.

5) Οι γλωσσολόγοι μας πληροφορούν ότι οι Πρωτο-Αυστρονήσιοι διέθεταν τις λέξεις *Zalan(δρόμος) και *ʀumaq(σπίτι). Ποιος πρωτόγονος νομαδικός λαός χωρίς ίχνος ευρημάτων και που στις μετακινήσεις του στους ωκεανούς τρεφόταν κυρίως με ψάρια, κατασκεύαζε δρόμους και έχτιζε σπίτια??? Πώς είναι δυνατόν ένας ημιάγριος και ημιξεβράκωτος λαός να διέθετε πολεοδομικές υπηρεσίες πριν 3000 ή 4000 χρόνια?? Άρα είναι και γλωσσολογικώς ανύπαρκτοι.

6) Οι ανθρωπολόγοι ως ειδικοί επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κοινός φυλετικός τύπος μεταξύ του Ταϊβανέζου, του Νεο Ζηλανδού και του Μαδαγασκάριου. Αρα αποκλείεται να προήλθαν οι λεγόμενοι "Αυστρονησιακοί λαοί" από έναν κοινό προγονικό λαό της νοτιοανατολικής Ασίας. Είναι λοιπόν και ανθρωπολογικώς ανύπαρκτοι.

7) Οι Μαορί της Νέας Ζηλανδίας θεωρούνται Αυστρονήσιοι, όχι όμως και οι κάτοικοι της πρωτεύουσας Ουέλιγκτον. Ωστόσο θεωρούνται Αυστρονήσιοι οι πολύ πιο μακρινοί πληθυσμοί της νήσου του Πάσχα και της Μαδαγασκάρης! Πώς το εξηγούν αυτό οι "Αυστρονησιαστές"?

8) Δεν υπάρχει ούτε ένα γραπτό κείμενο της Πρωτο-Αυστρονησιακής γλώσσας! Πώς είναι δυνατόν λοιπόν οι "Αυστρονησιαστές" να επιδίδονται σε ατέρμονες γραμματικές αναλύσεις της μορφολογίας, της φωνολογίας και της σύνταξης της υποτιθέμενης Πρωτο-Αυστρονησιακής γλώσσας? Είναι δηλαδή και λογικώς ανύπαρκτοι.

9) Αν υπήρξαν ποτέ οι λεγόμενοι Πρωτο-Αυστρονήσιοι, θα ήταν αναμενόμενο οι απόγονοί τους να μνημόνευαν με εκτεταμένες αναφορές την υποθετική τους μακρινή πατρίδα και θα είχαν την τάση να επιστρέφουν περιοδικά σε αυτήν.Παράλληλα θα τιμούσαν τους αρχέγονους προγόνους τους με ποικίλες εκδηλώσεις, σύμφωνα με την επικρατούσα, πανάρχαια όσο και παγκόσμια συνήθεια τού σεβασμού και τής τιμής των προγόνων. Ωστόσο, τίποτα απ'αυτά δεν παρατηρείται στην περίπτωση των "αυστρονησιακών λαών". Κανείς τους δεν μνημονευέι τον υποθετικό προγονικό αυτό λαό από την Ταϊβάν, ούτε αποδίδει τις ανάλογες προγονικές τιμές, ούτε φυσικά επιστρέφει σ'αυτήν. Είναι επομένως και εθιμοτυπικώς/πολιτιστικώς ανύπαρκτοι.

10) Για ποιους λόγους μετακινήθηκαν από την κοιτίδα τους? Γιατί να επιλέξουν την επέκταση σε άγνωστους και δύσκολα προσπελάσιμους ωκεανούς με πλήθος κινδύνων για τη σωματική τους ακεραιότητα, όπως πεινασμένους καρχαρίες, κολοσσιαία κύματα (τσουνάμι), τις φονικές ρουφήχτρες, τις επικίνδυνες θαλασσοταραχές,τους ύπουλους υφάλους και σκοπέλους που θα αποτελουσαν σημαντικούς κινδύνους για τα πλεούμενά τους, τα καταστροφικά ηφαίστεια της Χαβάης και της Ινδονησίας, τους πολυάριθμους ισχυρούς σεισμούς της Ζώνης του Πυρός κατά μήκος του Ειρηνικού,της Ινδονησίας και της Νέας Ζηλανδίας....και πού αναφέρονται αυτές οι μετακινήσεις?

11) Ακούμε συχνά τους Αυστρονησιαστές να μιλούν για Προ-Αυστρονήσιους, θέλοντας να αναφερθούν στους πανάρχαιους λαούς των νησιών του Ινδικού και Ειρηνικού ωκεανού(π.χ. τους Χόμπιτ της Ινδονησίας). Πώς όμως είναι δυνατόν να μιλάνε για Προ-Αυστρονήσιους, ενώ κανείς τους δεν αναφέρεται σε Προ-Κινέζους, Προ-Ιάπωνες, Προ-Κορεάτες, Προ-Ταϊλανδούς κτλ?? Προφανώς λοιπόν στα πλαίσια παραποιησης της αληθινής ιστορίας οι αυστρονησιαστές γλωσσολόγοι καταφεύγουν ύπουλα σ'αυτόν τον τεχνητό διαχωρισμό, αφενός για να δείξουν ότι οι Μαορί, οι Ινδονήσιοι, οι Μαδαγασκάριοι, οι Χαβανέζοι κτλ δεν έχουν άρρηκτη συνέχεια με το προϊστορικό παρελθόν στον τόπο τους, αφετέρου για να δικαιολογήσουν την υποτιθέμενη "κάθοδο" στα μέρη τους όντας "επήλυδες". Οπωσδήποτε τέτοιοι αντιεπιστημονικοί διαχωρισμοί δεν συμπλέουν με την επιστημονική δεοντολογία προκαλώντας εύλογα ερωτηματικά για τον ύποπτο ρόλο τους.

12) Αντίθετα με την έλλειψη στοιχείων ύπαρξης των Πρωτο-Αυστρονήσιων, υπάρχουν ισχυρά στοιχεία πολύ αρχαιότερων και προηγμένων για την εποχή πολιτισμών στα εδάφη που υποτίθεται εισέβαλαν οι Πρωτο-Αυστρονησιοι. Τέτοιος είναι για παράδειγμα ο ακμαίος πολιτισμός των Χόμπιτ της Ινδονησίας ηλικίας 12.000 ετών! Για ποια "κάθοδο" λαού από το βορρά προς τον Ινδικό και Ειρηνικό ωκεανό μας μιλούν λοιπόν οι "Αυστρονησιαστές"?

13) Τα τελευταία χρόνια πληθώρα ισχυρών επιστημονικών στοιχείων έρχεται στο προσκήνιο που καταρρίπτουν την "Αυστρονησιακή θεωρία". Αρχαιολογικά, γεωλογικά, γενετικά, φιλολογικά και μυθολογικά στοιχεία μαρτυρούν την ύπαρξη μιας κολοσσιαίας πανάρχαιας ηπείρου, της Λεμουρίας η οποία εκτεινόταν από τη μια άκρη του Ινδικού ωκεανού εως το μεγαλύτερο μέρος του νοτιου και κεντρικού Ειρηνικού. Εξέχοντες μελετητές όπως η Μαντάμ Μπλαβάτσκυ κάνουν εκτενείς αναφορές στην ύπαρξη αυτής της ηπείρου και στον αρχέγονο πολιτισμό των Λεμούριων. Το 1964 ο διακεκριμένος ανθρωπολόγος λατινικής καταγωγής Άριους Πουλιανούς ανακάλυψε στη Νέα Ζηλανδία κρανίο και εργαλεία ηλικίας 900.000.000 ετών! Τα χαρακτηριστικά του κρανίου μαρτυρούν μια μεικτή μορφή ανθρώπου και σαύρας. Ποικίλοι μύθοι και παραδόσεις των Μαορί, των κατοίκων της Ιάβας,της Σουμάτρας, της Μαδαγασκάρης, της νήσου του Πάσχα κτλ αναφέρουν συχνά ιστορίες για σαυροειδή όντα που αναμφίβολα έπαιζαν κάποιο θρησκευτικό-τελετουργικό ρόλο και αντιμετωπίζονταν με δέος και σεβασμό στις παραδόσεις τους. Ο κορυφαίος επιστημονας-ερευνητής της παντόφλας Zecharia Sitchin επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός προκατακλυσμιαίου πολιτισμού σαυροειδών ανθρώπων στα μνημειώδη βιβλία του The Lost Realms και Journeys to the Mythical Past στα οποιά περιγράφει αναλυτικά το παρελθόν, τη ζωή, τον πολιτισμό και τη γλώσσα των σαυροειδών αυτών ανθρώπων από τους οποίους έλκουν την καταγωγή τους οι σημερινοί "Αυστρονησιακοί λαοί". Αυτόχθονες λοιπόν οι Μαορί, οι Χαβανέζοι, οι Μαδαγασκάριοι και οι Ινδονήσιοι και όχι "Πρωτο-Αυστρονήσιοι".

Ενστάσεις και ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν ποτέ από τους Αυστρονησιαστές...γιατί άραγε?

Συνοπτικά μπορούμε να συμπεράνουμε με ασφάλεια ότι η "Αυστρονησιακή θεωρία" δεν στηρίζεται σε επιστημονικά στοιχεία παρά μόνο σε παραλογισμούς, δογματισμούς,συμπλέγματα και στη φαντασία ορισμένων επιστημόνων που μόνο επιστήμονες δεν πρέπει να θεωρούνται διότι ο επιστήμονας δεν πρέπει να είναι δογματικός. Εχουμε λοιπόν από τη μία τους επιστήμονες που μιλούν με υπαρκτά στοιχεία και αποδείξεις όπως ο Αριους Πουλιανούς και ο Zecharia Sitchin, κι από την άλλη τους "επιστήμονες" που κρίνουν μόνο με εικασίες οι οποίοι προφανώς για να διασφαλίσουν τις Πανεπιστημιακές έδρες τους, αρνούνται πεισματικά να εξετάσουν τα νεά συντριπτικά στοιχεία που καθιστούν απαρχαιωμένη την "Αυστρονησιακη θεωρία" και αποδεικνύουν πανηγυρικά την αυτοχθονία των προαναφερθέντων λαών.

Μετά την απάτη των Ινδοευρωπαϊστών και της Ινδοευρωπαϊκής Θεωρίας που καταρρίφθηκε εδώ και πολύ καιρό από τους σοβαρούς και πατριώτες επιστήμονες, σειρά στην αποκατάσταση της επιστημονικής-ιστορικής αλήθειας έχει ο αγώνας κατά των Αυστρονησιαστών. Αφού λοιπόν αποκαλύψαμε τα τεχνητά σφάλματα της έωλης Αυστρονησιακής θεωρίας απομυθοποιώντας την απάτη, το περιοδικό μας υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να μάχεται ασύστολα και δυναμικά μένοντας πάντα πιστό στην αρχή της υπεράσπισης της αληθινής ιστορίας και αξιοπρέπειας των λαών που με περισσή ευκολία τσαλαπατά το σκοτεινό λόμπυ ορισμένων δυτικών κυρίως επιστημόνων. Την καλύτερη απάντηση στους παραχαράκτες της πραγματικότητας δίνουν τα ίδια τα αρχαιολογικά και γεωλογικά ευρήματα, φωτογραφίες των οποίων αφήσαμε για το τέλος...

1)Η ανακάλυψη ενός τμήματος της ηπείρου της Λεμουρίας,της πάτριας αρχέγονης γης των αυτόχθονων αυστρονησιακών πληθυσμών











2)Φορείς του πολιτισμού των Λεμούριων την ώρα που κατασκευάζουν τους κίονες ενός ναού στη Νέα Ζηλανδία. Από τους Λεμούριους κατάγονται ως επί το πλείστον οι σημερινοί αυτόχθονες Αυστρονησιακοί λαοί και όχι από ανύπαρκτους φανταστικούς εισβολείς από το βορρά την δεύτερη ή τρίτη χιλιετία π.Χ.














3)Σαυροειδής Λεμούριος πολεμιστής την ώρα περιπολίας στα δάση της Σουμάτρας.













Έσσεται ήμαρ...